Du kan skabe stemning og atmosfære med smukke og stilfulde pendler

07 juni 2018 Astrid Pedersen
Du kan skabe stemning og atmosfære med smukke og stilfulde pendler

At vælge den rette belysning til sit hjem er ikke blot et spørgsmål om at hænge en loftlampe op i hvert et rum, og så mene, at det er gjort med dét. Hvis man går blot den mindste smule op i nydelig indretning og pæne møbler, bør man i hvert fald vide bedre. Lyssætning af hjemmet har stor betydning for, hvordan det opleves – også af én selv. Hvis du åbner et bolig eller indretnings magasin, vil du da heller aldrig finde en smuk stue oplyst af simple lysstofrør eller en billig rispapirs lampe.

Smukke og enkle pendler giver et personligt udtryk til din stue

Tvært imod er de skønne hjem i såvel artikler som annoncer befolket med lamper i designs, som står snorlige i forhold til det øvrige decor. Uanset om man har valgt en indretningsstil, som er minimalistisk og strømlinet, om man er til den yderst trendy urban industrial style, eller om man lægger sig i den mere traditionelle bane med skandinavisk design eller mere rustikt interiør, skal de lamper, som leverer belysningen, passe dertil. Og samtidig er det også en god idé at tage hensyn til rummets indretning og disposition, når du vælger lamper.

Med pendler kan du skabe rum i rummet. Smukke pendler, som hænger enten solo, parvis eller måske i hele flokke i varierende højde, skaber afgrænsede lys-øer omkring de områder i din bolig, som du ønsker at fremhæve. Det kan være et kunstværk, en hyggelig krog bag en gammel skorsten, eller måske som dekoration over sofabordet.

Find dine nye pendler online, og få mere for pengene

Pendler er en form for smykker til dit hjem. Deres lys er ikke nødvendigvis særligt funktionelt i den effektive forstand – men de er vigtige hyggespredere, som kan tilføre din stue noget mere end blot belysning. Du kan finde smukke pendler og andre lamper i alle stilarter på andlight.dk

Flere Nyheder