Fik lånetilbud allerede dagen efter

By:

Min bil gik for nylig i stykker, og indrømmet: jeg er ikke den bedste til at spare op. Så det kom ikke just som sendt fra himlen, og da slet ikke sidst på måneden, hvor kontoen i forvejen ikke er helt køn at se på. Der var i hvert fald plads til flere penge, hvis man kan sige det sådan.

Jeg kunne ikke undvære bilen særlig mange dage, så jeg googlede lidt rundt for at finde et sted, hvor jeg kunne få et lån uden at stille sikkerhed. Der er et væld af hjemmesider, der tilbyder låneoversigter og sammenligninger mellem de forskellige låneudbydere, og jeg valgte at bruge 117banker – og det vil jeg gerne anbefale andre, der skal låne penge, også at gøre.

Siden er bygget op på en enkelt måde, hvor det er let at se kravene fra de forskellige långivere samt få et overblik over ÅOP og muligheder for løbetid. En af de bedste features er, at du kan se den generelle vurdering fra andre låntagere, og for mig er det ret vigtigt, at andre har gode oplevelser med låneudbyderen – ellers tør jeg ikke gå i forhandling med dem.

Nå… men for at komme tilbage til mit lån. Det var en super nem måde at låne penge på. Jeg kiggede oversigtslisten igennem, og kogte den ned til nogle få udvalgte ved at bruge hjemmesidens filtreringssystem. Derefter ansøgte jeg om det bedste lån, det næstebedste og det tredjebedste. Egentlig havde jeg ingen mistanke om, at jeg ikke ville blive godkendt, men når nu papirerne alligevel var klar, så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne søge mere end et lån. Alle tre gik igennem, og jeg udfyldte ansøgningen om aftenen og havde svar allerede dagen efter.

Jeg valgte selvfølgelig det bedste lån!

Kort sagt, synes jeg, at tjenesten er helt super, når man, ligesom jeg, har brug for et hurtigt lån, og gerne vil spare en tur i banken. Jeg kunne velsagtens have lånt pengene der også, men for det første syntes jeg ikke lige, at tiden var til et møde med bankrådgiveren og for det andet, så orkede jeg faktisk ikke at sidde ansigt til ansigt med ham, og forklare hvorfor jeg havde brug for de penge med det samme.

117banker gør det let og ligetil at låne penge, og så længe man holder øje med ÅOP og ikke låner mere, end man kan betale tilbage, så kan jeg kun se de positive sider ved at låne på denne måde.