Hviid Advokater A/S – Ekspertise, effektivitet og erfaring

By:

Har du brug for en advokat i Århus, der med stor erfaring og ekspertise kan hastebehandle netop din sag? Kom til en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi kan afklare dine behov og vores mulighed for at yde juridisk bistand. Vi har speciale i ejendomshandler, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, testamenter, ægtepagter og retssager. Vi har 27 års erfaring med juridisk arbejde og kan give en uvildig og yderst kompetent vejledning. 

Forebyggelse, damage control og efterbehandling

Som nævnt ovenfor, koncentrerer vi os om udvalgte dele af juraen. Inden for disse områder kan vi hjælpe med at foregribe juridiske problemer samt vurdere, hvorvidt en retssag kan betale sig menneskeligt og økonomisk. I forbindelse med ægtepagter kan vi hjælpe med særeje, og vi kan udarbejde børnetestamenter når forældremyndigheden skal deles. Vil du undgå konflikter og tvister i tilfælde af dødsfald, kan vi også lave testamenter, der tager højde for eventuelle uoverensstemmelser mellem arvinger. Inden for boliger kan vi også hjælpe med dødsbobehandling og skifteret samt entrepriseret og sager, der skal for Voldgiftsnævnet. Overvejer du at føre en retssag, kan vi på baggrund af vores mangeårige erfaring informere om retssagens mulige udfald, og om hvorvidt økonomiske, menneskelige og juridiske omkostninger og resultater giver mening i netop din situation. Kort sagt, kan vi både forebygge, mindske og efterbehandle vidt forskellige typer af juridiske problemer.

Information og kontakt

Mangler du en advokat århus, så lad os hjælpe dig. På vores hjemmeside kan du orientere dig om priser for henholdsvis erhvervsrådgivning og privat rådgivning. Du kan tillige udfylde en kontaktformular eller kontakte os telefonisk, for at redegøre for din situation og dine juridiske behov. Derefter kan vi arrangere en gratis og uforpligtende samtale, der skal give et dybere indblik i din sag og afklare, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvordan vi vil råde dig til at tackle din situation. Vi er et team af specialiserede advokater, der med høj faglig ekspertise kan guide dig igennem juraen inden for vores speciale. Ofte har man brug for juridisk bistand i vanskelige situationer, og derfor skal det juridiske arbejde forløbe så gnidningsløst som muligt. Med 27 års erfaring har vi viden, knowhow og kompetencer til at gøre dette på allerbedste vis. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med netop din situation. Vi vil håndtere, løse og tage ansvar for dine juridiske udfordringer, så din livskvalitet kan øges, og din energi kan frisættes til mere givende gøremål.