Pas godt på din bil med de rette bilpleje-produkter

By:

Hvis du er glad for din bil, ønsker du naturligvis, at den tager sig så godt ud som overhovedet muligt. Og her snakker vi ikke blot skinnende fælge og et blank poleret chassis – bilpleje handler om andet og mere end blot udseende og ydre skin. For at din bil kan fremstå velholdt og velplejet, kræver det en indsats på regelmæssig basis, samt de rigtige remedier.

Pleje og vedligehold af din bil foregår ikke udelukkende på ydersiden, men i høj grad også indvendig. Vidste du for eksempel, at et aircondition anlæg, som ikke vedligeholdes og renses med jævne mellemrum, kan danne fugt, som er grobund for svampe og bakterier? Din air condition kan faktisk være ekstremt usund for dig, idet nævnte svampe og bakterier kan sprede sygdomme og infektioner samt være årsag til allergi. Et er altså en god idé at rense air condition anlægget med jævne mellemrum. Et renset og velplejet air condition anlæg fungere også bedre og holder længere, end hvis du vælger at negligere det. Samtidig får din bil en bedre og renere duft, hvis du renser air condition anlægget med et produkt, som er udviklet specielt dertil. Hos Landberg kan du købe den populære og anerkendte SONAX AirconRens. SONAX er et kendt mærke inden for bilpleje, og du finder en bred række af produkter til indvendig og udvendig pleje og vedligeholdelse af din bil i SONAX’ produkt serie.

Ud over indvendig pleje, har du også brug for et udvalg af produkter til udvendig pleje. Landberg fører det kendte kult mærke Meguiars, som er et amerikansk mærke, og i mange år har været bilentusiasternes favorit verden over. Meguiars produkter er udviklet til at få din bil til at skinne – du finder såvel fælgrens som bilshampoo, højglans polering og produkter til fornyelse af gummi, plast og vinyl. Se udvalget af produkter til bilpleje på https://landberg.dk/bilpleje

Posted in: bilpleje