Professionalisme og højeste serviceniveau hos Club iSmoke

By:
Benytter man sig af de stigende populære elektroniske cigaretter frem for ordinære tobakscigaretter, kan det være værd at finde en fast, pålidelig forhandler af kvalitetsprodukter, som altid kan tilbyde færdige priser. En sådan forhandler findes i form af den internationale, online e-cigaret-webshop Club iSmoke, som sælger sine produkter i en række europæiske lande, og som år efter år vokser i kundekreds og omsætning. 
 
Club iSmoke sælger e-cigaretter til alle typer kunder, men også specielle rygestop-produkter til de, der for alvor ønsker at opnå resultater i forhold til at stoppe tobaksrygning. Er man træt af den giftige og højst skadelige vane det er at ryge ordinære tobakscigaretter, som indeholder mere end 4000 skadelige stoffer stykket, er det tid til at give den elektroniske cigaret en chance. For med et produkt fra Club iSmoke bibeholdes fornemmelsen af at ryge samt nikotinindtaget, imens selve tobaksforureningen stopper. Det er dermed lettere at overgå fra tobakscigaretter til e-cigaretter end fra eksempelvis tobakscigaretter til et andet nikotin-substituerende produkt såsom et nikotinplaster eller nikotintyggegummi, da man ikke helt giver slip på den rygning, som er blevet en fast del af hverdagen over længere tid. Dog mindskes de mange risikoer, som ellers er med til at forkorte tobaksrygeres liv samt sætte deres familie og venner i fare grundet passiv rygning. 
 
Køber man sin e-cigaret rygestop-pakke hos Club iSmoke, er der flere tydelige fordele som kunde. Først og fremmest er man garanteret produkter af den højeste kvalitet, da Club iSmoke gennemtester deres produkter, samt er certificerede af Sundhedsstyrelsen. Dette er en enorm tryghed for kunden, især, når det kommer til nethandel. Derudover sætter Club iSmoke priserne lavt, og tilbyder endda deres kunder, at de gennem kundeklubben kan opspare større og større rabatter, og dermed i sidste ende få hele 20 procents og dermed mange tusind kroners rabat på bestillinger. 
 
Hos Club iSmoke er kunden i centrum, og derfor er det også en selvfølge, at serviceniveauet er højt. Dette afspejles både i det brede udvalg af produkter, hvor der er noget for enhver smag, og som opdateres jævnligt, samt i de guides der er at finde på siden til valg af eksempelvis nikotinstyrke, og i den modtagelse, man får af personalet, hvis man ringer ind med spørgsmål. Kundeservice-teamet er klar til at besvare alle spørgsmål, da de har gjort sig bekendte med produkterne for at kunne levere på service-fronten – for hos Club iSmoke betyder en online forretning ikke, at ansvaret overfor kunderne er mindre. Tværtimod sikres man på clubismoke.dk/ altid kvalitet, professionalisme og en hurtig levering. 
  

 

Posted in: e-cigaret