Sikker service hos Hviid Advokater

16 januar 2017 Amalie

Står du midt i en bolighandel, eller går du med spæde ejerskabsdrømme om en specifik bolig på markedet, du har udset dig? Uanset, hvor langt du er i købsprocessen af egen bolig, vil du som førstegangskøber hurtigt erfare, at et boligkøb involverer mange juridiske dokumenter om boligens tilstand med mere, og gennemgange af diverse aftaler mellem sælger og køber. Her vil man som køber ikke blive vejledt af ejendomsmægleren, da denne er sælgers hyrede professionelle hjælp. Man må derfor selv sørge for egen professionelle vejledning, der kan varetage ens interesser – optimalt fra de tidligste stadier af købet til en vellykket og tilfredsstillende handel, og alternativt fra det punkt i handlen, hvor man opdager, at man ikke kan overskue køber på egen hånd.

At være vejledt af en professionel med stor erfaring er en enorm fordel – ikke mindst, fordi man med købsaftalen skriver under på, at man er blevet vejledt derom. Derfor kan man risikere at stå i problemer til halsen, hvis det senere kommer frem, at der er punkter i aftalen, der bestemt ikke er til købers fordel, og som en juridisk professionel ville have opdaget og haft indvendinger imod på sin klients vegne. Her har man altså pludselig en dårlig sag som køber, hvis man har skrevet under på, at man er blevet vejledt professionelt, uden, at det rent faktisk er tilfældet. 

Når man hyrer en boligadvokat, bør man altid starte med at få skrevet et advokatforbehold ind i købsaftalen. Dette forbehold medfører, at man kan slippe ud af handlen uden ekstra omkostninger, hvis ens advokat mener, at handlen ikke kan godkendes alligevel. Har man ikke et sådant forebehold, kan det blive sværere at komme ud af handlen. Derudover er der også mange andre punkter i handlen, som leder op til den endelige købsaftale, hvor der er potentielle juridiske faldgruber, din boligadvokat kan hjælpe dig med at styre udenom. Eksempelvis er det en god idé selv at få besigtiget ejendommen udover en eventuelt allerede foreliggende tilstandsrapport, så man er sikker på, at begge parter er enige om ejendommens værdi. Dette kan en boligadvokat hjælpe med at få ordnet. Derudover findes der punkter såsom miljø- og lokalplaner, ejerforeningers aftaler og meget, meget mere, der skal undersøges – alt sammen områder, som boligadvokaten har erfaring indenfor. Jo større erfaring, jo sikrere en service er du garanteret – og ønsker du at finde et advokatfirma, der for alvor har stor erfaring indenfor boligområdet, er Hviid Advokater et oplagt bud. 

Hos Hviid Advokater har man gennemført mere end 12.000 bolighandler igennem mere end 27 år; det vil altså sige 12.000 drømmeboliger, der er overgået til 12.000 hold glade, nye ejere, der er blevet vejledt sikkert og trygt igennem deres køb med hjælp fra Hviid Advokater. For at høre mere om, hvordan du og din familie kan slutte sig til denne gruppe af lykkelige boligejere, så se med her, og lær Hviid Advokater bedre at kende. 

 

 

 

Flere Nyheder