Sunde alternativer til populære snacks

By:

slankemor.dk findes alle former for opskrifter på lækre, fedtfattige måltider, der falder i enhver smag. Opskrifterne består af ingredienslister, der er lette at tilgå og som hurtigt og nemt kan findes frem på en smartphone, når man står i supermarkedet og har behov for inspiration. Når først man er hjemme med varerne, forklares fremgangsmåden i få lette trin, der hurtigt udføres. I bunden af opskriften er der ofte gode råd om supplerende tilbehør eller måder at udregne det samlede kalorieindtag at finde. Med slankemor.dk’s opskrifter i baghånden, kan man både spare tid og energi i supermarkedet og derhjemme i køkkenet, hvilket for mange ellers er en faktor, der gør, at slankekure aldrig bliver en succes for dem: at det er for tidskrævende og uoverskueligt at omlægge sine shopping- og madvaner. 

Slankemor.dk er også fyldt med gode tips og tricks til hverdagen, som også kan hjælpe med at holde gang i slankekuren. Eksempelvis er der råd til, hvilke fedende produkter man kan finde lækre og sunde alternativer til. Mange tænker eksempelvis kun på produkter fremstillet af kartofler, når de hører ordet ‘chips’ – men chips kan være langt mere end blot kartofler. Eksempelvis anbefales rodfrugtschips fra Arla, eller andre produkter, som opfylder kravet om en knasende sprød snack der kan dyppes i forskelligt tilbehør, såsom groft knækbrød, som oven i købet mætter dejligt. For fedtfattige dip-tip foreslås det eksempelvis, at man benytter sig at det fedtfattige skyr-produkt, som er blevet yderst populært i den danske madlavning gennem de seneste år, som alternativ til eksempelvis federe creme fraiche-produkter.

Dette er blot få ud af mange tips til lækre mellemmåltider, der gør, at man kan holde sig til sin slankekur, selvom man har en sød tand og tendens til at snuppe mange små og nemme mellemmåltider. Eksempelvis findes der også en liste med fem forskellige typer frugt, hvis indhold har en slankende effekt – en form for sund slik, man med god samvittighed kan bruge som mellemmåltid, eller som et ekstra hyggeligt element i weekenden – og så indeholder de desuden en stor mængde vitaminer, som er vigtige for at kunne vedligeholde et godt helbred.

Med sine lækre, sunde og endda dejligt nemme opskrifter gør slankemor.dk livet lettere for enhver, der ønsker at gå på kur, eller som allerede er godt i gang med en form for kur eller diæt. Desuden sætter den generelt fokus på sundhed og dermed på madvarer, der ikke kun bidrager til en flot figur, men som også hjælper med at holde kroppen frisk og rask. 

 

Posted in: slankemad