Tekstforfatterarbejde

By:

Hvis man som firma har et produkt at sælge, bør man altid sørge for at komme ordentligt afsted med kommunikationen. At kunne tale til sin målgruppe i det rette sprog kan have en overraskende stor betydning for succesraten, når det kommer til salg og reklame. Inden for denne branche bør man altid kommunikere klart og tydeligt, men med et anderledes twist, som også skaber blikfang og interesse. Denne balance kan være svær at opnå, og til tider er den bedste beslutning at overlade kommunikationen til en professionel, som har forstand på lige netop sælgende formuleringer. En sådan professionel finder man i form af en tekstforfatter.

Tekstforfattere lever af at sælge med ord, og kan derfor gøre brug af redskaber, man som virksomhedsejer eller lignende ikke nødvendigvis selv har overvejet. En tekstforfatter er dygtigt til at definere målgruppen, og derefter rette sin opmærksomhed mod netop at vække de rette menneskers interesse gennem den rette branding. At få skabt det rette image er altafgørende, og i samarbejde med den rette tekstforfatter kan man opnå netop dette.

Tekstforfatteren Kristina Højholt har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til at skabe den historie om produktet, der vil få målgruppen til at åbne både øjnene og pungen op. Uanset, om der er tale om reklamer i form af nyhedsbreve, annoncer, brochurer, hjemmesider, pressemeddelelser eller andet, har Kristina Højholt prøvet det, og ved, hvordan succes ser ud – og hvordan det opnås gennem indgående kendskab til både produkt og målgruppe. Hun ved, hvad der resulterer i positiv respons, og hvad der bare vil blive overset – så ønsker man, at ens produkt befinder sig i førstenævnte kategori, er Kristina Højholts erfaring og evner vejen dertil.

Kristina er dygtig, når det kommer til at skabe tekster, der sælger ved at være interessante og unikke. Ordvalget vægtes nøje, så de rette følelser fremkaldes – et altafgørende stykke arbejde, som hun med sin erfaring har helt styr på at udføre. Tekstforfatterarbejdet, som går forud for en succesfuldt sælgende tekst, er en mere kompleks sag end som så – men Kristina skaber en tekst, som er en naturlig forlængelse af klientens værdier. Arbejdet er altid gennemført – fra baggrundsviden til den endelige formulering på elegant vis. Dette er også grunden til, at Kristina Højholt har mange tilfredse kundesamarbejder at se tilbage på. Med anerkendte firmaer som Georg Jensen og ADAX bag sig er Kristina godt rustet til at tage imod nye kunder, hvis firma hun kan få til at fremstå skarpt. 

Posted in: tekstforfatter