Hvad du kan bruge hosted Exchange til

12 October 2021 Steffen Petersen

editorial

I dette indlæg vil vi undersøge, hvad hosted exchange kan gøre for din virksomhed, hvem det er bedst egnet til, og hvorfor det er værd at overveje som en mulighed for din virksomheds behov for e-mailhosting. Du kan læse med her, og lære mere om hvordan du kan bruge hosted Exchange til din virksomhed.

Hvad kan Exchange gøre for din virksomhed?

En god ting ved hosted exchange er, at det er fleksibelt og billigt. Mange virksomheder vælger hosted e-mail som en løsning. Du kan bruge hosted exchange til mange forskellige ting, f.eks: Du kan bruge Exchange til mange forskellige formål: Samarbejde og teamwork med mulighed for at dele kalendere, kontakter, opgaver og noter.

Du kan også dele nyheder og oplysninger om din virksomhed med kunder via en HTML-e-mailsignatur (f.eks. et personligt logo eller en markedsføringsbesked) og nyhedsbreve, der sendes til medarbejdernes indbakke. Du kan også integrere vedhæftede filer i e-mails automatisk via Exchange, i stedet for at skulle sende filer til alle medarbejdere separat. På den måde løber du ikke ind i problemer med filhåndtering, når du deler flere dokumenter. Det giver dig og dine medarbejdere mulighed for at være mere produktive og effektive på. arbejdspladsen.

Er det sikkert?

Exchange indeholder en lang række sikkerhedsfunktioner, f.eks. anti-malware-scanning i realtid og datakryptering for ekstern adgang. Teknologi til offline adfærdsanalyse identificerer automatisk uregelmæssigheder i computeraktivitet, så du kan gennemgå dem, når det passer dig. Og mange andre funktioner, f.eks. finkornet adgangskontrol og omfattende logning, er også inkluderet som en del af tjenesten.

Hosted Exchange passer godt til virksomheder med 8 eller flere ansatte, der ønsker en pålidelig og skalerbar e-mailløsning. Det er også godt, hvis din virksomhed ønsker at give fjernmedarbejdere sikker adgang til deres mails fra deres mobile enheder, herunder mulighed for at sende og modtage meddelelser, selv når de ikke er forbundet til virksomhedens internet.

More articles