Få dit liv igen med en alkoholbehandling

13 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er du ramt af et alkoholmisbrug? Så bør du overveje afvænning – for eksempel på Behandlingscenter Stien.

Hvad kan jeg opnå med en alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien?

Når du vælger at lade din alkoholbehandling foregå på et misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Stien vil du med sikkerhed kunne opnå mere holdbare resultater end hvis du vælger en ambulant alkoholbehandling med antabus.

Først og fremmest vil du med en alkoholbehandling, som varer i flere uger med indlogering på et misbrugscenter, komme væk fra dit vante miljø. Det betyder færre fristelser i hverdagen, og en nedsat risiko for at falde tilbage i de gamle, velkendte mønstre.

alkoholbehandling

På et behandlingscenter vil du slet ikke have adgang til de våde varer. Du vil til gengæld altid kunne snakke med en misbrugskonsulent, som kan hjælpe dig igennem den svære til. De misbrugskonsulenter, som er tilknyttet Behandlingscenter Stien, er alle tidligere misbrugere, og kender derfor til de kvaler man gennemgår mens man er i afvænning.

Effektiv afrusning og intensiv terapi

Når du lader dig indskrive på et misbrugscenter, vil du altid blive tilbudt en indledende afrusning. Som inkarneret alkoholiker vil din krop have oparbejdet så stærk en tolerans over for al, at det kan være endog særdeles farligt at kvitte flasken på egen hånd.

Med en professionel afrusning under ordnede forhold og i trygge rammer kan du være helt sikker på at de skadelige stoffer bliver skyllet godt og grundigt ud af dit system. På den måde får du has på den fysiske afhængighed førend der tages hul på det fem uger lange terapeutiske forløb, som skal komme den psykiske del af din afhængighed til livs.

I løbet af et behandlings forløb på Behandlingscenter Stien vil du deltage i gruppeterapi og modtage individuel terapi, med det formål at gøre dig bevidst om dit misbrugs karakter, og give dig de ressourcer du skal bruge for at bygge din tilværelse op på ny. Læs mere om behandling af alkoholmisbrug på Behandlingscenter Stien.

More articles