Få mere energi i hverdagen med en dygtig massør i København

27 maj 2019 Astrid Pedersen
Få mere energi i hverdagen med en dygtig massør i København

Føler du dig ofte træt og uden overskud i hverdagen? Kan du mærke, at du har begyndende stivhed og daglig smerter i ryggen, over lænden, og måske i nakke og skulder regionen? Tilbringer du det meste af din dag i stillesiddende positur, bøjet over din arbejds station i op til otte timer på daglig basis? Så bør du faktisk tage affære.

Din dårlige arbejdsstilling kan have fatale konsekvenser for dit generelle helbred. Det er ikke kun ryggen, lænden, nakken og skuldrene, som bliver ømme og spændte. Du kan faktisk risikere at udvikle dårligt kredsløb, idet din arbejdsstilling blokerer for kroppens naturlige cirkulation. Ydermere presses indre organer og indvolde sammen, når du sidder krumbøjet over tastaturet, hvilket påvirker mave tarm systemet og kan give problemer med fordøjelsen.

Da det menneskelige immun system har dybe rødder i tarmene, kan du risikere at kompromittere dette, hvis du ikke sørger for at få bearbejdet din krop, og dermed kompensere for din usunde livsstil. For selv om du generelt lever sundt, er en arbejdsdag på otte til ti timer foran computeren meget skadeligt for dit helbred. Og derfor bør du for det første motionere, for det andet indarbejde massage og massage terapi i din sundheds rutine.

Hvordan kan massage hjælpe mig til et sundere liv?

Når du lægger dig på briksen hos en dygtig og erfaren massør, får du andet og mere end blot en times afslapning og velvære. En kompetent massør vil hurtigt blive ekspert på din krop og dens unikke og individuelle styrker og svagheder, og dermed vide præcis hvor og hvordan han eller hun skal sætte ind med lange, seje strøg eller tryk. Af samme grund er det en god idé at vælge en fast massør, som fra session til session kan blive klogere på din krop, så du kan opnå det optimale resultat af din massage.

Du kan læse mere om massagens velgørende virkninger på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder