Find de bedste og billigste redningsveste online

24 September 2020 Astrid Pedersen

Er du på vej ud på den første sejlads med din nye båd? Så skal du huske at medbringe en redningsvest til hvert af din besætnings medlemmer.

Hvad er en redningsvest?

En redningsvest er en sikkerhedsmæssig foranstaltning som kan redde dig og din familie fra at drukne, skulle en af jer være så uheldig at falde overbord. Anordningen består af en vest som indeholder såkaldte flyde elementer, og kan holde en person flydende i vandet uden at mund eller næse på noget tidspunkt kommer under overfladen. Dette er en stor fordel hvis man for eksempel lider skibbrud og skal vente i vandet på at redningen når frem, i form af en redningsbåd eller en redningshelikopter.

De fleste moderne redningsveste er samtidig udstyret med lys, således at man er nem at finde i mørke, en såkaldt D ring som kan bruges til fæste af livline i forbindelse med bjærgning, og en nødfløjte som man kan bruge hvis rednings fartøjet har svært ved at finde én.

Hvornår skal jeg bruge redningsvest?

Det anbefales at du er iført din redningsvest når du befinder dig på åbent vand. Selv om der ikke rører sig en vind, og havet er blikstille, ved man aldrig hvad der kan ske. Og skulle uheldet være ude er det bedre at være på den sikre side. Du skal sikre, at der om bord på din båd forefindes redningsveste i et antal som svarer til antallet af besætnings medlemmer. Har du hund eller kat med på din sejlads bør du også sikre denne med en special designet redningsvest. Og så skal du selvfølgelig sørge for at dine børns redningsveste passer til deres højde og vægt.

Hvor finder jeg billige redningsveste?

En redningsvest som lever op til samtlige krav og standarder behøver ikke at koste en bondegård. Du kan finde gode, billige redningsveste hos Bådbiksen på baadbiksen.dk

More articles