Fordel arbejdet med kanelsnegle

15 May 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Bevares, kanelsnegle er ikke det sværeste mad at lave, men det er en god øvelse, hvis man især har små børn, man gerne vil lære at lave mad, at starte med små enkelte retter som denne.

Og så kan det være smart at lave en arbejdsfordeling til, hvordan man iværksætter og eksekverer det at lave kanelsnegle.

Selv hvis de ikke kommer til at smage fantastisk, som man lige havde forventet, så vil det stadig give en god smag i munden og følelse i maven, at man har skabt dem sammen, end at man bare har købt dem, eller forælderen lavede dem og serverede dem.

Så ender man måske med at have sin helt egen måde at lave kanelsnegle på sammen, så man har skabt en tradition, man kan fremføre igen sammen senere hen.

Som det første skal man have købt ingredienserne, hvis man ikke allerede har dem, eller man kun har nogle enkelte liggende. Dette kan man gøre sammen, eller hvis barnet er lidt ældre, kan man sende vedkommende ud at handle, så det også lærer lidt om indkøb og priser på varer.

Dernæst kan I planlægge, hvordan I vil forme sneglene, hvor store de skal være, og hvor mange I ønsker at lave. Dette behøver jo ikke være det, man følger lige til punkt og prikke i opskriften.

Det er mere vigtigt, at man fordeler ingredienserne nogenlunde korrekt, selvom man selvfølgelig kan tilpasse det lidt efter smag med for eksempel mængden af kanel.

Sammen kan I forme jeres respektive kanelsnegle, så I bagefter kan snakke om, hvem der har lavet de flotteste, mest specielle og videre.

Til slut er det ellers bare at sætte dem i ovnen og vente på, at de er klar til at blive taget ud. Forventningens glæde er ofte den bedste.

Husk lige helt til slut at lade dem køle helt ned, så I ikke brænder jer på dem.

Velbekomme.

More articles