Godkendte cykelhjelme til børn – find dem online

17 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit barn lære at cykle på villavejen eller i indkørslen her til sommer? Så bør du først og fremmest anskaffe en god cykel – og selvfølgelig en solid cykelhjelm.

Beskyt dit barns helbred og fremtid med en godkendt cykelhjelm

Måske tænker du at det er forholdsvis sikkert at lade poden cykle rundt uden hjelm. En cykelhjelm er irriterende at have på, den strammer om hovedet og er varm om sommeren. Du cyklede ikke med cykelhjelm da du var barn – og du har da klaret den meget godt.

Men her skal du tænke på at bare fordi du klarede dig igennem din barndom uden alvorlige styrt på cyklen og slap for grimme og invaliderende hovedskader er det ikke ensbetydende med at dit barn er lige så heldigt. Der skal kun et uheldigt fald eller en enkelt påkørsel til for at skabe langsigtede konsekvenser for dit barn.

Ryger det skrøbelige hoved i asfalten eller kantstenen kan der ske ubodelig skade. Dit barn risikerer at pådrage sig en grim hjernerystelse som kan give kognitive problemer og medføre lange, smertefulde forløb.

image

Barnet risikerer kraniebrud såvel som indre blødninger i hjernen som kan føre til skader på denne. Og når disse kan undgås ved at lade barnet iføre en godkendt cykelhjelm, hvorfor så ikke investere i en sådan?

Find gode og billige cykelhjelme til børn online

Den gode nyhed er at du ikke skal ud i de store og dyre investeringer for at beskytte dit barn. Du kan nemlig finde solide og slidstærke cykelhjelme til børn online hos Cykelhjelm.dk.

Når du køber cykelhjelm til dit barn og til resten af familien på Cykelhjelm.dk kan du være sikker på at hjelmene stammer fra anerkendte producenter som borger for de høje kvalitets og sikkerhedsmæssige standarder.

Du kan se og bestille cykelhjelm til børn og voksne på Cykelhjelm.dk.

Flere Nyheder