Godt wordpress webhotel med one-click installation

17 September 2021 Emilie Jacobsen

Skal du til at oprette din egen hjemmeside, er du måske startet med at se på, hvilke muligheder du har for at oprette den i forskellige former for software. Der findes i dag flere typer software, der er meget begyndervenlige. Det betyder, at du ikke behøver at have erfaring med at bygge hjemmesider op på forhånd. Softwaren er så intuitiv, at du bare kan kaste dig ud i det. 

Den mest populære software i øjeblikket er WordPress. Det er der flere grunde til. De vigtigste er, at den er gratis, nem at bruge, og at du ikke behøver at kunne kode for at bruge den. Den er derfor et oplagt valg for dig. 

Leder du efter et wordpress webhotel, kan det være en god ide for dig at se nærmere på simply.com. Det er et dansk webhotel, der både henvender sig til private og til virksomheder. Webhotellet er det sted, hvor din hjemmeside ligger. Det er derfor afgørende for, at din hjemmeside bliver vist hurtigt. 

Hvor meget serverplads har jeg brug for?

Et af de mest almindelige spørgsmål, når du skal vælge et webhotel er, hvor meget serverplads du har brug for. Det kan være svært at vide som begynder. Hvis det er en privat hjemmeside, kan du typisk nøjes med det mindste abonnement til at starte med. Hos simply.com får du 10 GB hjemmesideplads på serveren, og du skal kun betale lige knap 10 kroner om måneden det første år. Derefter stiger prisen til 37,50 kroner. Stadig ikke en stor mængde penge, hvilket betyder, at alle kan være med. 

Hvis du har en virksomhed, er spørgsmålet om serverplads noget vigtigere. Dels vil du typisk have en mere omfattende hjemmeside, dels vil dine kunder ikke være tålmodige, hvis din hjemmeside ikke bliver vist hurtigt. Derfor bør du ikke spare penge på serverpladsen. 

More articles