Hundebur – Tag kurven med på tur

07 december 2021 Athene Eriksen

advertorial

Hundebure – Det er så hyggeligt 

Ønsker du at kunne tage lange, rolige køreture og have din hund med bag i bilen? Så kan det være at du skal overveje, at investere i et hundebur. Dette kan nemlig let indrettes blødt og komfortabelt, så hund kan drømme sødt hele vejen, indtil destinationen er nået. De lukkede omgivelser sammen med de bløde elementer, får nemlig din hund til at ligge helt trygt, skærmet fra eventuelle uventede sving, hårde opbremsninger og lignende. Så kan du bruge din energi og koncentration på at køre, ligesom din hund vil kunne lade batterierne lidt op, og være klar til leg og sjov ved ankomst. 

Hvordan ved jeg, at jeg har fundet det rigtige hundebur? 

Dette findes der ikke en helt korrekt liste på, da det ikke er et ‘one-size-fits-all’ type af produkt. Dette bliver blandt andet beregnet på målene af dit bagagerum, altså hvor meget plads du har til rådighed, til installationen af dit nye hundebur. Dette bliver naturligvis også afgjort, af racen og størrelsen på din hund. Men hvor meget plads skal en hund så have, når den er i sit nye bur? Faktisk er svaret på dette, er en smule kontraintuitivt. Din hund vil faktisk være mere komfortabel, med lidt mindre plads end lidt for meget. Dette er fordi at det giver dem roen til at slappe helt af og få en lille én på øjet. 

image

Find tryghed for jer begge 

Med et hundebur installeret i bagagerummet, kan du føle dig helt tryg, ved at lade din hund blive bagi bilen, selv også på længere køreture. Så får alle en dejlig af afslappende rejse, så i vil have fuld energi, til at nyde hinandens selskab når i er kommet frem. 

Ønsker du at forbedre din hund sikkerhed? Gå ind på billige-hundebur.com og se mere 

Flere Nyheder