Lån penge hurtigt og nemt online

04 juni 2021 Lotte Hindsberg

Står du og har brug for at låne og det f.eks. ikke kan lade sig gøre at vente de 2-3 uger det tager at få en låneansøgning igennem hos din traditionelle bank kan du overveje at låne pengene i en af de mange online banker. Her vil du have svar på en ansøgning på få minutter og hvis du acceptere et lånetilbud vil du have pengene på din konto indenfor få timer. Max 24 timer.

Lån penge online uden at skulle stille med sikkerhed eller besvare din bankrådgivers mange spørgsmål, om hvad du skal bruge pengene til. Noget mange finder grænseoverskridende.

Sådan låner du penge online

For at kunne låne penge online er det nødvendigt at du har et NemID og en aktiv mailadresse. Det skal du bruge for at modtage et tilbud og underskrive lånetilbudet. 

Det er fra bankens side et krav at du er over 18 år og har en dansk folkeregisteradresse. 

Det anbefales at du ansøger mere end en bank når du skal låne online og da det kun tager få minutter at ansøge er det tid der er givet godt ud, når du skal finde et billigt online lån og vurdere hvad det koster at tage et lån. Du kan få få hjælp til at finde tre lån du kan ansøge og sammenligne. Det er gratis at få tre forslag og du skal blot indtaste få oplysninger.

Inden du låner penge, er det en god ide at starte med at få et økonomisk overblik over din økonomi. Start med at skrive dine indtægter og udgifter ned. Forskellen er hvad du i princippet kan afbetale på lånet hver måned. Læg et budget og vær opmærksom på ikke at lægge et så stramt budget, at der ikke er luft til uforudsete udgifter eller en kop kaffe i ny og næ.

Flere Nyheder