Lasagne til alle køkkener

07 February 2019 Maria Laugesen

editorial

Lasagne. En italiensk klassiker, som i særdeles har vundet indpas i det danske køkken såvel som stort set alle andre køkkener over hele verden. Retten er fyldt med varme og velsmag, og så er den utrolig nem at lave – især hvis man kokkererer til flere mennesker ad gangen. Fyld blot fadet op, for der skal nok blive spist op, når det er lasagne, du serverer. Der findes naturligvis den helt klassiske, traditionelle lasagne bestående af lag med lasagneplader, kødsovs og en ostesovs. Herfra kan du variere den i utallige retninger. Der kan blandt andet tilføjes squash eller aubergine, eller kødet kan helt erstattes med grøntsager for at lave en vegetarisk udgave. Du kan også skifte kødsovsen ud med kylling og spinat for en anderledes smagsoplevelse. Derfor kan du altså sagtens variere smag og udgave, selvom der er tale om lasagne.

Der findes ligeledes et hav af forskellige opskrifter og metoder til at lave lasagne, og der kommer nok aldrig helt et svar på, hvilken der er den bedste. Så mangler du en opskrift til lasagne, så kan det være lidt en jungle at finde den rigtige. Her er det helt sikkert værd at tage et smut forbi Kogebogen.dk. Der finder du nemlig en samling af en masse forskellige opskrifter på lasagne, og her er det nemt at danne sig et overblik. Du har nemlig muligheden for at sortere efter brugeranmeldelser, adgang til billeder, søgeord eller lignende. Opskrifterne består af ingrediensliste og fremgangsmetode, så du bliver guidet igennem hele vejen. Samtidig er der ofte tilgang til billeder, ligesom du kan supplere ved at læse kommentarer og anmeldelser fra andre brugere. På den måde kan du nemt finde frem til den opskrift, der falder mest i din smag.

Server den til børnene, til familiesammenkomsten eller i en hvilket som helst sammenhæng. Lasagne er altid en sikker vinder på middagsbordet. 

More articles