Luft vand varmepumpen – det billige og grønne alternativ til fyret

14 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Vil du gerne spare penge på familiens varmeregning, og samtidig gøre boligen mere grøn? Så bør du overveje at skifte olie, pille eller gas fyret ud med en varmepumpe.

Hvor meget kan jeg spare ved at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Hvis du skrotter dit gamle udtjente fyr til fordel for en luft/vand varmepumpe kan du regne med at spare op imod tres procent eller mere på din varmeregning.

Besparelsen afhænger selvfølgelig af husstandens forbrug samt varmepumpens størrelse og model. Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som skal levere opvarmet vand til husstanden de næste mange år er det således vigtigt at du finder en model som i kapacitet svarer til boligens størrelse og familiens forventede forbrug. På den måde får du mest mulig varme for dine penge.

image

Selv om der ikke er tale om nogen lille udskrivning vil du hurtigt opleve at en investering i en luft til vand varmepumpe godt kan betale sig. Og da du samtidig kan få tilskud til indkøb og montering af varmepumpe vil den have tjent sig selv ind i løbet af meget kort tid.

Hvordan vælger jeg en varmepumpe som passer til min bolig?

Hvis du er i tvivl om hvilken varmepumpe som er den bedste for din bolig og din familie bør du få hjælp til valg af varmepumpe. Det kan rigtig godt betale sig at konsultere et professionelt VVS firma som for eksempel Amalo når der skal købes luft/vand varmepumpe til boligen.

Amalo er et københavnsk VVS firma som gennem de seneste mange år har specialiseret sig inden for netop luft til vand varmepumper. Hos Amalo kan du få den bedste og mest kvalificerede rådgivning angående køb af varmepumpe. Og du kan få hjælp til såvel installation som til fremtidig servicering af familiens nye luft til vand varmepumpe.

Du kan altid kontakte Amalo direkte via hjemmesiden https://www.amalo.dk/luft-til-vand-varmepumpe/panasonic-varmepumpe 

More articles