Mundbind mod smitte – køb dem online

14 juni 2020 Astrid Pedersen

Er du ramt af en sommer forkølelse, en influenza eller en bakterie infektion i hals, svælg eller lunger? Så kender du sikkert alt til hoste, snot og nys, som følger med disse dårligdomme.

Ikke alene er det ubehageligt og irriterende konstant at snøfte og harke. Det er også på den måde smitten spredes til andre mennesker. Derfor bør du i så vidt muligt omfang holde dig hjemme så længe du er syg – og helst også nogle dage efter at feberen og symptomerne har lagt sig.

Dette er den mest sikre måde hvorpå du kan begrænse spredningen af smitte. Og er du alligevel nødt til at gå ud i det offentlige rum, bør du iføre dig et mundbind-

Hvor kan jeg købe de bedste mundbind mod smitte?

Ønsker du således at beskytte dine medmennesker mod smitte med virus eller bakterier, bør du vælge det rette mundbind til formålet. Når du skal vælge mundbind bør du gå efter mundbind som er CE mærkede efter standarden EN 14683:2019. Så er du sikker på at du får de rette mundbind.

Disse mundbind er til engangs brug, hvilket betyder at de skal kasseres efter anvendelse – og må altså ikke genbruges. Du bør altså sikre dig at have et solidt lager af mundbind hjemme, så du ikke risikerer at løbe tør. Derfor er du sikkert interesseret i at holde prisen på hvert enkelt mundbind i et fornuftigt leje, så de ikke slår bunden ud af dit budget.

Hos Testsmart finder du de moderne tre lags mundbind til engangs brug, til aldeles fornuftige priser. Du kan vælge mellem mundbind i pakninger a 10, 20, 30, 40, 50 eller 100 styk. Jo flere mundbind du køber ad gangen des lavere bliver stykprisen. Køber du en æske med 100 mundbind, er prisen helt nede under syv kroner per styk. Og det er da til at komme om ved.

Læs mere, og find dine mundbind, på Testsmart.dk

Flere Nyheder