Sådan dekorerer du et festligt bord

By:

Skal du have gæster på besøg til en fest eller en middag, eller har du bare lyst til at føje et strejf af stil til din spisestue eller køkken, så er det hurtigt og nemt at tilføje smart bordpynt.

Det er yderst nemt at forvandle et ganske almindeligt spisebord med bordpynt, hjemmelavede dekorationer og servietter – på ingen tid kan du forvandle dit hjem til et hyggeligt og festligt sted at være.

Bordpynten skal matche

Begynd med det grundlæggende: matchende farver gør en stor forskel for udseendet af et dekorativt bord. Prøv at bruge farver baseret på årstiden. For eksempel bør du hold dig til bordpynt i lyse farver til forår og sommer, og bordpynt i brændte og brune farver om efteråret. Du kan matche farverne på tallerkener og servietterne med dugen og bordpynten. En hurtig og nem måde at pynte bordet på er, at tilføje en bordløber samt blomster. Det er et godt fundament til at dekorere dit bord.

Anskaf en bordløber med matchende servietter, samt enkelt, men smuk bordpynt – det er en hurtig måde at føje et strejf af klasse til dit hjem både til hverdag og fest uden alt for stor ståhej.

Bordpynt til festen

Du skal holde en fest er det altid godt at starte med bordpynt. Bordpynt kan lægge til grund for temaet i rummet og tjener et dekorativt formål. Selvom bordpynt ofte kun bruges i forbindelse med påske, halloween eller til jul, er det en god måde at tilføje lidt sjov når du skal holde en fest af en anden årsag. Og bordpynt behøver bestemt ikke at være dyrt.

Bordpynt ideer

Blomster, stearinlys og vaser er alle gode ting at bruge som bordpynt når du skal gøre det hele lidt festligere. Når du bruger disse, bør du holde dig til et ulige antal. Det er mere behageligt for øjet og hjælper med at skabe balance. Brug af forskellige højder fungerer også godt (du kan f.eks. bruge korte blomster og høje grene).

Et andet godt tip til at opnå et smukt bord ved brug af bordpynt er at sætte det højeste element i midten af dit bordet og gradvist bruge færre og kortere punkter, ud imod kanterne.

Hvis du bruger disse råd, får du et smukt dekoreret bord og garanteret også et brag af en fest, som folk vil huske.

Posted in: bordpynt