Skær ned på din varmeregning med en effektiv varmepumpe

By:

Er din husstand parat til en grøn omstilling? Så bør I kigge på varmekilderne i hjemmet. Det er nemlig temmelig sandsynligt, at det er dem, der står for en stor del af jeres samlede energiforbrug – og de økonomiske omkostninger herved kunne sagtens være lavere. Hvis I for eksempel opvarmer huset ved hjælp af elpaneler, er I sikkert udmærket klar over, at det ikke er den mest effektive måde at få varmen på. Men hvad er alternativet?

En luft til luft varmepumpe kan erstatte elvarme

Hvis I ikke har mulighed for at få etableret jord til vand eller luft til vand varmepumpe, er alt håb ikke ude for jer. De dyre elpaneler kan nemlig med stor fordel erstattes med en såkaldt luft til luft varmepumpe, som er et glimrende alternativ til dyr, elbaseret opvarmning. Med en luft til luft varmepumpe har du hurtig, effektiv opvarmning, som baserer sig på en af de mest vedvarende energi kilder, der findes, nemlig temperatur forskelle. Da energiforbruget ved anvendelse af en luft til luft varmepumpe er meget lavt, og udnyttelsen til gengæld meget høj, kan du opnå en kæmpe besparelse på din elregning, og samtidig undgå at belaste miljøet i særlig grad.

En effektiv luft til luft varmepumpe kan hurtigt varme et rum op ved hjælp af varm luft, og mange af de nyere varmepumper fra Panasonic er samtidig forsynet med et nano filter, som renser luften, inden den blæses ud i stuen eller værelset. På den måde undgår du skadelige partikler, pollen, svampesporer, bakterier og vira i den luft, du og din familie skal indånde. Om sommeren kan du bruge din luft til luft varmepumpe som air condition anlæg, og skabe et køligere og mere behageligt indeklima i dit hjem.

Find luft til luft varmepumpe af høj kvalitet online

Hos gramenergi.dk kan du finde et stort udvalg af luft til luft varmepumper fra Panasonic.

Posted in: varmepumpe