Få hjælp til dine byggeprojekter hos din murer i Struer

18 December 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal du have repareret skader i murværket på dit hus – eller står du for en større renovering af dit badeværelse? Trænger bilen til en ny carport udført i mursten eller beton, og vil du gerne have udført arbejdet på professionel vis?

Så bør du kontakte en dygtig, lokal murer, som kan hjælpe dig med alt fra planlægning af projektet til design af din løsning og selvfølgelig den praktiske opgave med at lægge sten på sten. Jo tidligere, du får mureren med på råd, des bedre – og des større chance for et flot resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Hvem er Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co.?

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. er en etableret murer og kloak virksomhed med base i Vemb i nærheden af Holstebro og Struer. Hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. kan private kunder såvel som offentlige institutioner få hjælp til alle murer og kloak relaterede opgaver. Det kan for eksempel være alt fra opsætning af klinker i badeværelset til oprensning og reparation af fuger i etage byggeri. Ingen opgave er for stor eller for lille til Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co., som gerne påtager sig alt fra mindre private opgaver til større entreprise projekter.

Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. beskæftiger op imod tredive medarbejdere af varierende uddannelse og med mange forskellige ekspertiser og speciale områder. Blandt de fagfolk, du finder hos Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co., er murersvende, murerlærlinge, jord, beton og kloak medarbejdere, struktører og struktørlærlinge samt konstruktører. Du er, med andre ord, garanteret en kompetent behandling og service, når du vælger at lade Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. udføre dine murer opgaver.

Hvis du er interesseret, kan du altid aflægge Murerfirmaet Bjarne Ørts & Co. en visit på firmaets hjemmeside bjarneorts.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt murerarbejde fra din murer i Struer.

More articles