Din ønskede afbudsrejse dukkede lige op igen!

05 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Du sidder parat og kigger på afbudsrejser her og nu, for du vil virkelig gerne ud på en ferie snart, men det skal gøres billigt, og du har indkredset datoer til, hvad du kan tillade dig at tage på ferie under, og så har du nogle destinationer, som du gerne vil på – men generelt er du modtagelig for forslag.

Pludselig er den der!

Den ønskede afbudsrejse, som du faktisk ikke havde turdet håbe på, at den kunne være at finde, men den er simpelthen så god og billig, at det er den, som du skal have.

Du skal bare lige hurtigt tjekke kalenderen, om den rejse nu passer med, hvornår du gerne vil holde ferie.
De forhold er heldigvis med dig, så du vender dig hurtigt mod at skaffe den – men så er den væk.

Du var simpelthen for langsom, for sådan kan det gå, når der er tale om gode tilbud: De forsvinder hurtigt.

Alt håb er ikke ude med den afbudsrejse

Det er da lidt en skam, tænker du, men det er også forståeligt nok, for det var virkelig også en god afbudsrejse, så du leder videre efter en anden, der kan være lige så god.

Du er så lige ved at falde over en anden god afbudsrejse, da du ser, at den afbudsrejse, du ellers havde set blive taget og havde udset dig til at starte med, nu er kommet retur i udbuddet!

Måske var den anden, der snuppede den, lidt for hurtig til at tro, at vedkommende kunne komme på rejsen, så nu er den kommet tilbage i puljen til din store glæde.

Det kan jo forekomme, og hvis der går lidt tid, før den afbudsrejse kommer igen, så kan det måske være, at den er blevet lidt billigere igen, fordi der nu er kortere varsel til at komme på den afbudsrejse.

Flere Nyheder