En hjørnesofa kan sagtens passe til den klassiske retrostil

05 juni 2018 Emilie Jacobsen
En hjørnesofa kan sagtens passe til den klassiske retrostil

Hvis du dyrker en klassisk retrostil i dit hjem, der er inspireret af 1950’erne og 1960’erne, kan det være, at du har opgivet ideen om at have en hjørnesofa stående i stuen. Hjørnesofaen signalerer for nogle en stor flydesofa, der særligt hører til i mere moderne indrettede hjem. De kan derfor ikke forestille sig, at stolen vil passe ind i deres klassiske indretning. Men det kan den faktisk sagtens. Der findes nemlig også hjørnesofaer, der er lavet, så de passer perfekt til den retrostil, som du er så vild med. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af hjørnesofaer, er på zonexlnt.dk. Du vil derfor også nemt kunne finde en hjørnesofa, der passer til dit behov. Når du gerne vil have en retroinspireret hjørnesofa, kan det være en god ide, at du ser på de materialer, den er lavet af. Er stoffet noget, der passer til stilen? Og er benene? I 1950’erne og 1960’erne ville man aldrig lave en sofa uden ben. Det handler derfor om at finde en sofa, der har nogle flotte træben, der passer til de øvrige træmøbler i dit hjem. 

Derudover er det også vigtigt, at du ser på, hvor højt ryglænet er. Ryglænet må endelig ikke være for højt. Det er noget, som moderne sofaer har, så man kan sidde og sove op ad det. På retrosofaer er ryglænet altid lavere. Det skyldes, at sofaen netop er lavet til at sidde i, ikke til at ligge og flyde i, som mange sofaer jo faktisk er i dag. 

Når du vælger, hvor du vil bestille din hjørnesofa henne, kan det være en god ide, at du vælger et sted, hvor de har mange forskellige farver stof at vælge imellem. Det er med til at gøre, at du kan vælge den helt rigtige nuance i forhold til din stil. 

Flere Nyheder