Få den rette parkeringsløsning som matcher dine ønsker

05 april 2021 Astrid Pedersen

Hvis du som administrator af en eller flere private parkeringspladser ofte finder at disse invaderes af udefra kommende biler bør du alliere dig med et professionelt parkeringsfirma som kan hjælpe dig med en parkeringsløsning, eventuelt i form af parkeringsopsyn eller parkeringskontrol.

Hvem kan tilbyde en solid og fleksibel parkeringsløsning?

Hvis du ønsker en parkeringsløsning som både er stabil, troværdig og fleksibel i sin opbygning bør du vælge UnoPark.

UnoPark er et dansk parkeringsselskab som igennem mange år har serviceret administratorer af private parkeringspladser rundt omkring i landet. Derfor har UnoPark stor erfaring med netop denne type kunder og står således klar til at imødekomme varierende behov. Med UnoPark får du en parkeringsløsning som er baseret på et fleksibelt aftale grundlag. Det betyder at du til hver en tid kan ændre i din aftale, skulle dine behov for parkeringsservice ændre sig.

Det er hverken dyrt eller besværligt at tilpasse sin UnoPark parkeringsløsning så den matcher de aktuelle behov. Til dette formål får du nemlig som kunde hos UnoPark tilknyttet en personling parkerings konsulent hvis ansvar det er at udfærdige og vedligeholde netop din parkerings aftale.

Med en parkerings konsulent er du sikret en dygtig partner som kender UnoParks produkter og services ud og ind og således kan give dig den mest kvalificerede rådgivning angående valg af de elementer som skal indgå i din parkeringsløsning. Du får selvfølgelig 100% medbestemmelse i denne henseende, lige som du ved hjælp af et online administrations modul kan tilgå din parkeringsløsning når du selv ønsker det.

Du kan få adgang til modulet gennem en computer eller via en app som installeres på din smartphone eller tablet. Så har du mulighed for at oprette eller annullere parkeringstilladelser når som helst og hvor som helst.

Du kan få yderligere information om parkeringsløsninger via UnoPark på virksomhedens hjemmeside UnoPark.dk

Flere Nyheder