Fra kaos til orden med Power Bi kurser

07 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Fra kaos til orden med Power Bi kurser

Som Microsoft Office-pakken har udviklet sig fra udelukkende at have sine genkendelige programmer til at skrive, præsentere og regne sammen med, er man nu nået til udgaver, der næsten er på forkant med tiden – hvis de ikke ligefrem dikterer den!

Behovene for at bruge meget mere end almindelige programmer er noget, som Microsoft har indset, hvorfor de med deres seneste versioner af deres velkendte Office-pakker – specielt 365-pakken – har implementere mange flere forskellige systemer, programmer og dertil relateret.

Det gør det nemmere for alt fra forretningsfolk, arbejdere og privatpersoner at arbejde i hverdagen og for den sags skyld også i fritiden. 

Et at disse programmer er Power BI, og som en ren arbejds-bi er dette program sat i verden for dig til at danne orden i kaos i den verden, hvor altid skal foregå så hurtigt.

Informationer er nu om dage alle vegne, lette at få fat i, og der er mange af dem; og kravene til at kunne omsætte specielt svære data til brugelig fakta, som man kan vise frem til både chefen og for den sags skyld i nyhedsartikler, så alle mennesker kan forstå det ud fra en troværdig kilde, er blevet større.

Derfor har man Microsoft-værktøjet Power BI (hvor de to bogstaver ‘B’ og ‘I’ faktisk står for Business Intelligence), der kan omsætte store datainformationer til brugbar information, man så igen kan videreudvikle, tolke på eller præsentere, så andre mennesker kan forstå det.

Det bliver – som vi netop har forklaret baggrunden for – ofte brugt af forretningsfolk, fordi man her får et brugbart værktøj, der udfaser det kedelige rugbrødsarbejde, hvor man selv skal ned og fortolke data, som snildt kan komme til at tage lang tid.

Hvor kan du så tage Power BI kurser? Det kan du hos 4d.dk.

Og når du først er blevet fortrolig med programmet, så bliver det nok en uundværlig del af din (arbejds)dag.

Flere Nyheder