Lad et professionelt rekrutteringsbureau hjælpe dig på vej med dine ansættelser

14 august 2018 Astrid Pedersen
Lad et professionelt rekrutteringsbureau hjælpe dig på vej med dine ansættelser

Er din virksomhed fanget i et dødvande, og føler du ikke, at der sker nogen reel fremdrift? Så bør du først om fremmest kigge på, om din personale strategi er opdateret. Måske har du ikke vendt bøtten i lang tid, og derfor ikke fundet ud af, hvorledes du udnytter eksisterende medarbejderes kompetencer optimalt – eller om der måske skal nye kræfter til, for at virksomhedens niveau kan løftes.

Find de rette medarbejdere med en gennemarbejdet rekrutteringsstrategi

Måske er det på tide at gennemføre en omstrukturering, og måske endog oprette nogle nye stillinger med henblik på udvidelse. Al forandring starter med mennesker – og dette gælder også for virksomheder. Medarbejderne er virksomhedens DNA og hjerteblod, og sygner virksomheden hen, er det måske på tide at få tilført nye kræfter i form af de kompetencer og erfaringer, en ny, dygtig medarbejder vil kunne tilføre virksomheden og de øvrige medarbejdere.

For at finde den helt rigtige medarbejder, er det derfor vigtigt, at du gennemfører en analyse af din virksomheds tilstand for at afdække de behov, den nye medarbejder skal hjælpe med at opfylde. Dette er første led i en vellykket rekrutteringsproces, og også det vigtigste. Denne analyse er nemlig det fundament, stillingsbeskrivelsen skal hvile på – og stillingsbeskrivelsen skal appellere til (og tiltrække) de rette ansøgere.

Få et rekrutteringsbureau til hjælp, når der skal findes nye medarbejdere

Rekruttering er således en omfattende opgave, hvor intet må overlades til tilfældighederne. Tager du for let på rekrutterings opgaven, risikerer, du at ende med fejlansættelser, som kan koste virksomheden dyrt. Med hjælp fra et rekrutteringsbureau kan du dog sikre dig imod at havne i denne situation. Et dygtigt rekrutteringsbureau vil stille al deres ekspertise til rådighed for at hjælpe dig med såvel afdækning af virksomhedens behov som den efterfølgende sortering af ansøgere, samtaler og tests. Du kan læse mere o rekrutteringsforløbet hos det danske rekrutteringsbureau https://www.dedikation.dk/ 

Flere Nyheder