Lav de bedste præsentationer med Powerpoint-kurser!

07 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Lav de bedste præsentationer med Powerpoint-kurser!

Viseren rammer den forventede time, og du sveder koldsved.

Chefen kalder dig ind til den præsentation, du har arbejdet på så længe og som skal være med til at overbevise chefen om, at din idé er den bedste – og potentielt medføre en lønforhøjelse og mere ansvar på dit skrivebord.

Hvordan har du så valgt at lave din præsentation?

Det er selvfølgelig med dine eminente talegaver, du har suppleret med et par notepapirer foran dig, men det store trækplaster i forsøget på at imponere din chef er dit PowerPoint-show.

Du har øvet dig på det længe, lavet mange slides, tilføjet modeller, figurer, skrifttyper og en hel masse, men som din fremlæggelse skal til at gå i gang, kan du godt mærke, at den slet ikke kommer til at stå mål med dine tale-evner, din gejst og ambitioner.

Valget på PowerPoint blev gjort af den simple grund, at det er brugervenligt, genkendeligt og til at have med at gøre, og det er der gode grunde til.

Men faktisk viser det sig ret ofte, at det er langt de færreste mennesker, der forstår at udnytte dette præsentationsprogram til fulde.

Der er halvt om halvt skjult potentiale i dette program, som kan forøge din fremlæggelse fra jævn til uovertruffen, hvis du evner at udnytte mulighederne i det.

Og det er faktisk ikke så svært, når du først har lært det, men det kræver selvfølgelig, at du har sat dig ind i de elementer, som PowerPoint tilbyder.

Dette kan du jo gøre på PowerPoint kurser, hvor vi vil anbefale dig at benytte 4D.dk som kursusudbyder enten til dig selv, sammen med en kollega eller et helt hold.

De kan lære dig, hvad programmet er i stand til at gøre, og hvilke udfoldelsesmuligheder der er i det.

Når der så kommer en opdatering af PowerPoint med flere muligheder til følge, så kan du jo meget passende tage på et opdaterende kursus hos dem.

Flere Nyheder