Man skal komme omkring alle typer kontinentalsenge i test

27 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis man skal lave en ordentlig test af et produkt – som der i denne sammenhæng er kontinentalsenge – så skal man sørge for, at man kommer bredt omkring dem, så man kan sige noget generelt om denne type senge.

Ellers skal man gøre det klart, hvis det kun er et bestemt brand af denne sengetype, som man vil undersøge nærmere, eller hvis man har en årgang af senge fra samme firma eller (netop) bare et år med kontinentalsenge, som man vil se nærmere på.

Man kan jo have mange grunde og årsager til at analysere nogle bestemte typer af senge i en test, for man kan måske synes, at der findes for mange på markedet til, at man kan nå omkring dem alle.

Det er da også klart, at hvis man ville nå at teste alle disse kontinentalsenge, der findes i verden, så ville man aldrig nå at komme omkring dem alle eller gøre det grundigt nok, så man er nødt til at slå ned på nogle bestemte.

Men derfor skal man ikke undlade andre af den grund.

Få alle kontinentalsenge med i en repræsentativ test

Det er lidt på samme måde, når man laver en generel statistik over noget i samfundet, for der har man heller ikke mulighed for at tale med alle danskerne, så man vælger et repræsentativ udsnit, som man dykker ned i.

Det samme kan man så gøre med disse senge, hvor man ser på hele spekteret af, hvad der eksisterer fra høj til lav og mega dyr til ultra billig af den slags senge, som man så ser nærmere på i samme test eller delteste.

På den måde kan man give forbrugerne et godt overblik over de forskellige kontinentalsenge i de forskellige kategorier, så man kommet bredt omkring med stort set alle de typer, som der findes.

En test af elevationssenge kan du læse om HER.

Flere Nyheder