Skal man bruge bygherrerådgivning til hvert byggeprojekt?

07 March 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kunne også vende spørgsmålet rundt og spørge, om man vil gøre det nemt eller besværligt for sig selv med ens byggeprojekt?

Til at starte med tror man måske, at det er noget, som man kan klare selv, men hvis man er ny i branchen, opdager msn snart, at der er virkelig mange aspekter ved sådan et område, som det ikke alene kan være svært at holde styr på selv, men også at forstå.

Det er ikke som i virkelig game dage, hvor man bare fik en idé til at bygge noget, og så gik man ellers i gang.

Nu er der økonomien, tilladelser, entreprenører, materialer i større omfang med flere mellemled, end hvad man havde tidligere, så man skal virkelig evne at jongere mange bolde i luften på samme tid.

Dette erfarer man ret hurtigt, at man vil få meget stress af, hvis man skal gøre det selv, hvorfor man for eksempel kan bruge bygherrerådgivning i Køge, hvis det er her, som ens projekt skal realiseres.

Bygherrerådgivning

Det er en god strategi at bruge bygherrerådgivning hver gang

Så tror man, at man vil se sejere ud, hvis man kan klare det hele selv, men det vil sådan set ikke imponere nogle, når alle andre benytter sig af bygherrerådgivning.

De vil få en opfattelse af, at du ikke er smart og/eller besværlig at arbejde sammen med, siden du ikke vil bruge bygherrerådgivning.

Langt, langt de fleste finder jo ud af, at med den her rådgivning bliver det markant lettere at komme i mål med ens projekt, når der er andre kyndige øjne indover, der kan hjælpe med flere af aspekterne ved projektet.

Selv når man mener, at man har fundet ud af, hvordan de ting skal gøres, så kan det ikke svare sig at spare det led væk, da hvert projekt er noget særligt og ikke kan sammenlignes med andre.

More articles