En boligadvokat kan redde din bolighandel

02 november 2016 Kenneth Kristensen

Køb af bolig er for rigtig mange mennesker den største handel, som de foretager sig i deres liv. Derfor er det ekstremt vigtigt, at alt foregår optimalt for dig, der skal købe en bolig. Ejendomsmægleren arbejder for sælger, men som køber står du umiddelbart alene. Derfor er det oplagt at få lavet en aftale med en advokat boligkøb. Så får du en person, der har overblikket over alle dine forhold, alle dine dokumenter og som 100 procent er fokuseret på at optimere alt for dig.

Gratis første samtale

Via Hviid Advokater kan du let og hurtigt få kontakt til en yderst kompetent boligadvokat, der kan optimere din forhold. Via Boligadvokater.info er det blot at udfylde en formular med informationer om din handel, så vil du blive kontaktet af Hviid Advokater. Den første samtale hos Hviid Advokater er altid gratis. Vælger du at gå videre får du en fast lav pris på kr. 6.900,- for en boligadvokat, der er 100 procent på din side, og effektivt kan behandle selv hastesager. Hos Hviid Advokater har de mere end 27 års erfaring og har gennemført mere end 12.000 bolighandler. En pakke hos Hviid omfatter advokatrådgivning, skødeskrivning og udarbejdelse af refusionsopgørelse. Dermed kan du føle dig 100 procent tryg og være sikker på at alle dine dokumenter er i sikre hænder.

Landsdækkende

Hviid Advokater er landsdækkende, men har samtidig kontorer i alle de store danske byer, så du kan få en rådgivning med udgangspunkt i de lokale forhold. Hviid Advokater har kontorer i både Aarhus, København, Aalborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Roskilde, Herning, Viborg, Randers, Silkeborg, Næstved og Kolding. Så overalt i Danmark kan du blive hjulpet sikkert igennem din bolighandel. Hver en sten omkring handlen bliver vendt, og der bliver ikke spildt tid med for mange fysiske møder.

Husk advokatforbehold

Nogen gange går en hushandel hurtigt. Står du og har fået tilbudt drømmeboligen, men er tvunget til at underskrive købsaftalen med det samme, og kan ikke nå at få en boligadvokat til at gennemgå din sag? Så er løsningen at få tilføjet et advokatforbehold i aftalen. Med et sådan forbehold i aftalen er aftalen betinget af at boligadvokaten senere kan sige god for den. Med andre ord. Du kan komme ud af aftalen uden at komme i problemer eller der kan ændres i aftalen, så du ikke bliver fanget i en dårlig aftale. Hos Hviid Advokater er de super eksperter på dette område, og kan håndtere alle situationer omkring bolighandel.

Flere Nyheder