En god massage får dig til at slappe helt af

17 januar 2017 Emilie Jacobsen

De fleste af os går rundt med en del spændinger i kroppen, som der ikke nødvendigvis bliver løst op for. Det kan skyldes en forkert kropsholdning helt generelt, eller at du på grund af stressede eller pressede situationer kommer til at spænde meget i særligt nakken og skuldrene. Det er derfor en god ide, at du får løsnet op for de spændinger jævnligt. 

Det kan du for eksempel gøre på klinikken Esthetique, der gennem de sidste mange år har stået for wellness i Aalborg. Klinikken tilbyder en lang række forskellige behandlinger, deriblandt flere forskellige former for massage. 

Du kan blandt andet få en ansigtsmassage, der løsner dine spændinger i kæber, kinder og pande. Det er også nogle af de steder, man har tendens til at spænde, når man er stresset eller presset. Udover at løsne op er der også den fordel ved massagen, at den er med til at sinke hudens aldringsproces. Du vil simpelthen komme til at se ung ud i længere tid, når du får ansigtsmassager regelmæssigt. Massagerne er nemlig med til at vedligeholde hudens elasticitet. 

Hos Esthetique kan du også få en rygmassage. Det er nok den form for massage, som de fleste af os egentlig forbinder med massage. Rygmassagen er med til at løsne op for de spændinger, du har i kroppen. Den virker derfor beroligende. Massagen øger dog også lymfecirkulationen i din krop. Det gør, at du slipper af med mange flere affaldsstoffer, end du plejer. 

En tredje form for massage, som Esthetique tilbyder, er helkropsmassage. Her bliver hele din krop massaret fra hovedbunden og ansigtet til benene og fødderne. Det er en meget behagelig og afslappende oplevelse, hvor der virkelig bliver arbejdet med, at du skal stresse af og slippe alle spændingerne i kroppen. Der er duftlys og beroligende musik, der gerne skulle hjælpe dig på vej. 

Hvis du er interesseret i at få flere forskellige former for behandlinger hos Esthetique, kan du vælge en af deres wellnesspakker. Her kombinerer du for eksempel en massage med en ansigtsbehandling og en fiskespa. Det er en god mulighed for dig for at få behandlet hele din krop. Ansigtsbehandlingen renser din hud og giver dig en følelse af velvære. Fiskespaen er et fodbad, hvor små fisk suger den døde hud af dine fødder. Det gør ikke ondt og efterlader dine fødder silkebløde. 

Esthetique har flere forskellige pakker at vælge imellem, der kombinerer flere forskellige former for behandlinger.

Flere Nyheder