SEO – søgemaskineoptimering hos Klikko

By:

Du kender det sikkert – du har lavet en flot website, som opfylder alle krav til usability, tilgængelighed og læsbarhed. Du har delt dit indhold op på en hensigtsmæssig måde, og navigationen er intuitiv. Samtlige CTA’er (Call To Action) er klart defineret med de rigtige farver, og du har udfyldt alle de rigtige meta keywords og metabeskrivelser i dine headers.Din website eller webshop er med andre ord nem at have med at gøre for kunder eller andre besøgende, som skal interagere med websiten. Du har gjort det let og indbydende at købe dine produkter, downloade dine apps, eller læse dine blogindlæg.

Du har måske endda sat en Google Analytics konto op og sørget for, at din side er tilmeldt Google Search Console – måske endda med et opdateret sitemap, så Google nemt kan crawle din website og burde være glad og tilfreds. I følge alle gængse teorier burde kunderne kunne finde din website på Google, Bing, Yahoo og hvad der ellers findes af søgemaskiner. Alligevel siger dine statistikker noget andet. Når du tjekker med Google Analytics, ser du næsten ingen besøgende via søgemaskiner – og de, der er, smutter hurtigt igen, hvilket resulterer i en høj bounce rate. Din site ranker utroligt lavt på alle SERPs (Search Engine Result Pages, søgeresultatsider) – du ligger allerhøjest og roder rundt på en side 10 på dine mest relevante søgetermer. I forhold til konkurrenterne er dette rigtig skidt, for det er alment kendt, at potentielle, købeklare kunder sjældent klikker på resultater, som bare ligger på side to.

Dette skyldes sandsynligvis, at du kke har din SEO i orden. SEO – Search Engine Optimzation, eller søgemaskineoptimering på dansk, er alfa og omega for virksomheder, der ønsker at have en online tilstedeværelse. Hvis du har god SEO, finder dine kunder dig på Google – helt enkelt.

Klikko tilbyder søgemaskineoptimering af høj kvalitet. Hos Klikko er SEO specialet – her er nogle af Danmarks førende SEO specialister samlet om at levere den optimale SEO til webshops og websites af alle typer. Vi opererer med link building, back linking fra andre websites med høj domain ranking og autoritet netop inden for dit område, netværk blogs og andre SEO tiltag, som kan forbedre din sides ranking på Google og andre søgemaskiner. Vores netværk er blandt de største i Danmark, og derfor kan vi tilbyde hurtige og sikre resultater til absolut konkurrencedygtige priser.

Hos Klikko er der fokus på kvaliteten af links, og vi arbejder konstant på at optimere netværket, så din SEO altid vil være opdateret.

Posted in: seo